ABOUT US

WE TEST, YOU CHOOSE THE BEST!

Een stukje elektronica is niet meer uit ons leven weg te denken. Er komen elke dag nieuwe producten op de markt. Elk product heeft zijn eigen specificaties. Deze worden vaak afgekort of zonder uitleg uitgedrukt.

Next Level Product Reviews probeert mensen een handje te helpen door uitleg en reviews over producten te geven. Zo proberen we jullie op weg te helpen om een betere, of liever gezegd de juiste keus te maken bij het aanschaffen van een product. Verder geven we boordevol handige tips & tricks voor in de praktijk.

Productinfo
Zowel bekende termen als “2GB geheugen” en “7MP camera”, maar zeker ook minder bekende aanduidingen als IP67 of  DPI worden uitgelegd. Iets waar mensen niet perse op letten terwijl deze specificaties wel degelijk aanwezig zijn. En ze zijn zeker niet onbelangrijk. Onze productinfo artikels zijn per product gesorteerd. En per product worden de aanwezige specificaties kort en duidelijk uitgelegd. Natuurlijk zijn er ook specificaties die op meerdere apparaten voorkomen. De uitleg hiervan zal in grote lijnen hetzelfde zijn. Eventuele toepassing ervan zal per apparaat specifiek gedefinieerd worden.

Reviews
Er zijn genoeg andere reviewsites. Wij willen onze product reviews net iets simpeler en duidelijker maken zodat iedereen het goed kan begrijpen. Dit doen we aan de hand van artikels, foto’s en video’s. We testen en vergelijken niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Alleen dan weet je pas hoe goed een product is.

Om een voorbeeld te geven:
Je wilt een mobiel kopen. Mobiel A en Mobiel B zijn allebei even duur. Beide hebben een 5 inch scherm van twee verschillende fabrikanten. Mobiel A heeft een accucapaciteit van 2800 mAh en mobiel B een accu van 3000 mAh. Voordat je een keuze maakt uit een van deze mobiele telefoons bekijk je eerst de specificaties. In theorie zou je zeggen dat Mobiel B een betere telefoon is. Tenslotte zijn ze even duur. Helaas vind je op papier niet alle informatie. In de praktijk blijkt dat mobiel A een veel zuiniger scherm heeft, hierdoor heeft mobiel A bij dezelfde activiteiten een langere gebruiksduur. Dit veranderd natuurlijk de conclusie.

En dat is precies wat wij willen doen! Abonneer op onze YouTube kanaal.

Tips & Tricks
In de praktijk kom je allerlei situaties tegen. Wij geven handige tips & tricks om het gebruik van elektronica makkelijker te maken.